Pon/Pet: 08.00-16.00

posjetite nas svakim radnim danom od:

građenje@igana.hr

Kontaktirajte nas putem Email adrese

091/535 23 56; 095/665 23 56

kontaktirajte nas na fiksni/mobilni broj:

  • Građevinska tvrtka Igana d.o.o.

    Građevinska tvrtka Igana d.o.o.

    Vlastitom građevinskom mehanizacijom i jako iskusnim i stručnim kadrom tvrtka je uspješno osposobljena odgovoriti na sve vrste građevinskih radova.

Igana d.o.o.: Gradnja

Građevinska tvrtka Igana d.o.o. specijalizirana je za sve vrste građevinskih radova niskogradnje i visokogradnje, od početnih temeljnih radova (građevinskih iskopa) do završnih funkcionalnih radova (ključ u ruke).

Od samog početka osnivanja tvrtke, tvrtka Igana d.o.o. bilježi jako visok pokazatelj u financijskom području. Vlastitom građevinskom mehanizacijom i jako iskusnim i stručnim kadrom tvrtka je uspješno osposobljena odgovoriti na sve vrste građevinskih radova. Sam pokazatelj stručnog kadra govori o tome da nudimo i obavljamo nadzore vođenja građevinskih radova, legalizaciju i energetsko certificiranje objekta sigurno, kvalitetno i fleksibilno.

Naša tvrtka uspješno odgovara na sve današnje uvjete i zadatke Pravilnika za obavljanje djelatnosti građenja, te sukladno tome posjeduje i bitnu licencu za građenje.

Cilj naše tvrtke je da uvijek prisutnim radnim elanom i kvalitetno izvedenim radovima dostignemo u sam vrh prepoznativih građevinskih tvrtki.

Kontaktirajte nas
IGANA - GRADNJA

USLUGE

Izvođenje građevinskih radova:

Demontaže i rušenja, Betonske i armiranobet.radove, Armirački radovi, Zidarski radovi, Krvopokrivački radovi, Tesarski radovi, Izolaterski radovi, Gips-kartonski radovi, Vodoinstalaterski radovi, Keramički radovi, Kamenopolagački radovi, Soboslikarski radovi, Skelarski radovi, Fasaderski radovi, Staklarski rardovi, Podopolagački radovi

Nadzor

Nadzor nad izvođenjem građevinskih radova (ovlašteni inženjer građevinarstva) - Nadzor nad izvođenjem radova sastoji se od stručnog nadzora prema Zakonu o gradnji te od kontrole ispunjavanja ugovornih obveza izvođača radova prema investitoru i poduzimanja odgovarajućih mjera za realizaciju tih obveza.

Stručno vođenje gradilišta (ovlašteni voditelj građenja građevinske struke)

Stručno vođenje gradilišta (ovlašteni voditelj građenja građevinske struke). Stručni nadzor nad obavljanjem građevinskih radova kao i projektantski nadzor obavljaju ovlašteni inženjer građevinarstva zaposlen u inženjerskom uredu Igana d.o.o.

Konzalting u gradnji

Konzalting i savjetovanje klijenata o tehničkom, ekonomskom i pravnom usklađenju ...

Energetsko certificiranje

Stručna i povoljna izrada energetskih certifikata za nove zgrade prije tehničkog pregleda te za postojeće zgrade, stambene i poslovne prostore.

Legalizacija objekata

Legalizacija objekata u skladu sa Zakonom o legalizaciji iz 2012. Kompletan postupak od izrade dokumentacije do Rješenja o izvedenom stanju.

Mogućnost plaćanja na 24 rate

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA 24 RATE

+ Kako bi olakšali i rješili problem plaćanja omogućili smo - PLAĆANJE NA RATE UZ OTPLATU NA 24 MJESECA

„Izradu Internet stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“
Projekt "Optimizacija poslovanja pomoću uvođenja ERP sustava" je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

                   

„Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Igana d.o.o.“