Pon/Pet: 08.00 - 19.00

posjetite nas svakim radnim danom od:

7. Gardijske brigade 7

22300 Knin, Šibensko-Kninska županija

022/661-069; 091/535 23 56

kontaktirajte nas na fiksni/mobilni broj:

Igana d.o.o.

Igana d.o.o. sastoji se od 3 djelatnosti Autoškola, Građenje i upravljanje zgradama.

Autoškola ''IGANA'' nalazi se u Kninu u ulici 7. Gardijske brigade 7, od samog početka naš cilj je kvalitetna i efikasna obuka buducih vozača. Imajući to na umu, obuku smo obogatili s najnaprednijim metodama što nas uvrstava u sami vrh hrvatskih autoškola. Nastava iz prometnih i sigurnosnih pravila se temelji na modernoj kompjuterskoj prezentaciji i aktivnom sudjelovanju samih kandidata. Taj oblik nastave osigurava velik postotak prolaznosti naših kandidata na ispitu. Praktičnu obuku iz upravljanja motornim vozilom izvode naši stručni instruktori. Autoskola Igana osposobljava kandidate B, kategorije. Kao i ostale škole u Republici Hrvatskoj, provodimo program osposobljavanja iz nastavnih predmeta: Prometna i sigurnosna pravila; Upravljanje vozilom na motorni pogon; Pružanje prve pomoči osobama ozlijeđenim u prometnoj nezgodi organizira i provodi organizacija Hrvatskog Crvenog Križa.

 

GRAĐENJE

Građevinska firma Igana d.o.o. specijalizirana je za sve vrste građevinskih radova niskogradnje i visokogradnje, od početnih temeljnih radova (građevinskih iskopa) do završnih funkcionalnih radova (ključ u ruke). Od samog početka osnivanja firme, tvrtka Igana d.o.o. bilježi jako visok pokazatelj u financijskom području. Vlastitom građevinskom mehanizacijom i jako iskusnim i stručnim kadrom tvrtka je uspješno osposobljena odgovoriti na sve vrste građevinskih radova. Sam pokazatelj stručnog kadra govori o tome da nudimo i obavljamo nadzore vođenja građevinskih radova, legalizaciju i energetskocertificiranje objekta sigurno, kvalitetno i fleksibilno.

Naša tvrtka uspješno odgovara na sve današnje uvjete i zadatke Pravilnika za obavljanje djelatnostigrađenja, te sukladno tome posjeduje i bitnu licencu za građenje. Cilj naše tvrtke je da uvijek prisutnim radnim elanom i kvalitetno izvedenim radovima dostignemo usam vrh prepoznativih građevinskih tvrtki.

UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE ZGRADA

Igana d.o.o. je tvrtka osnovana privatnim kapitalom god koja se pored djelatnosti gradnje odnedavno počela baviti i sa djelatnošću upravljanja i održavanja stambenih i poslovnih zgrada na području Šibensko-kninske i Zadarske županije. Kao tvrtka koja se bavi upravljanjem nekretnina pored osnovnih usluga nudi i niz pogodnosti kao što su energetska obnova, etažiranje, upis zgrada u zemljišne knjige te sve vrste građevinskih, vodoinstalaterskih i elektronistalaterskih radova. Tvrtka se bazirala na stručnost i osposobljenost radnika tako da sve radove tvrtka obavlja vlastitim tehničkim kadrom.

Cilj naše tvrtke jest da svaki suvlasnik zgrade bude zadovoljan našim radom i pristupačnošću našeg osoblja. Posebnost tvrtke stavljamo na apsolutnu transparentnost poslovanja, što znači da svaki suvlasnik ima pravo uvida na račun svoje zgrade putem naše web stranice. Nastojimo svojim trudom i radom te dobrim međuljudskim odnosima sa suvlasnicima zgrade na svaki način pridonijeti boljem i lakšem življenju u zgradama.

STATISTIKA

Broj zaposlenih
15
Postotak prolaznika Autoškole
90%
Broj vozila:
11%
Prosječni broj polaznika
45%

„Izradu Internet stranice je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj“
Projekt "Optimizacija poslovanja pomoću uvođenja ERP sustava" je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

                   

„Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost tvrtke Igana d.o.o.“