IGANA GRADNJA

Cilj naše tvrtke je da uvijek prisutnim radnim elanom i kvalitetno izvedenim radovima dostignemo u sam vrh prepoznatljivih građevinskih tvrtki.

Naša tvrtka uspješno odgovara na sve današnje uvjete i zadatke Pravilnika za obavljanje djelatnosti građenja, te sukladno tome posjeduje i bitnu licencu za građenje.

Građevinske usluge

Izvođenje građevinskih radova

sve vrste građevinskih radova

Nadzor

nad izvođenjem građevinskih radova

Stručno vođenje gradilišta

od strane ovlaštenog voditelja građenja građevinske struke

Igana gradnja

Građevinska tvrtka Igana d.o.o. specijalizirana je za sve vrste građevinskih radova niskogradnje i visokogradnje, od početnih temeljnih radova (građevinskih iskopa) do završnih funkcionalnih radova (ključ u ruke).

Od samog početka osnivanja tvrtke, tvrtka Igana d.o.o. bilježi jako visok pokazatelj u financijskom području. Vlastitom građevinskom mehanizacijom i jako iskusnim i stručnim kadrom tvrtka je uspješno osposobljena odgovoriti na sve vrste građevinskih radova. Sam pokazatelj stručnog kadra govori o tome da nudimo i obavljamo nadzore vođenja građevinskih radova, legalizaciju i energetsko certificiranje objekta sigurno, kvalitetno i fleksibilno.

Naša tvrtka uspješno odgovara na sve današnje uvjete i zadatke Pravilnika za obavljanje djelatnosti građenja, te sukladno tome posjeduje i bitnu licencu za građenje.

Cilj naše tvrtke je da uvijek prisutnim radnim elanom i kvalitetno izvedenim radovima dostignemo u sam vrh prepoznativih građevinskih tvrtki. Kontaktirajte nas

Sve na jednom mjestu 

9

Konzalting

Konzalting i savjetovanje klijenata o tehničkom, ekonomskom i pravnom usklađivanju

9

Energetski certifikati

Stručna i povoljna izrada energetskih certifikata za nove zgrade prije tehničkog pregleda te za postojeće zgrade, stambene i poslovne prostore.

9

Legalizacija

Legalizacija objekata u skladu sa Zakonom o legalizaciji iz 2012. Kompletan postupak od izrade dokumentacije do Rješenja o izvedenom stanju.

godina iskustva

završenih projekata

zaposlenika

teških strojeva

“Vlastitom građevinskom mehanizacijom i jako iskusnim i stručnim kadrom tvrtka je uspješno osposobljena odgovoriti na sve vrste građevinskih radova”

Ivan Čeko – Direktor

Kontakt

Kontakt Igana Gradnja

5 + 12 =

Igana gradnja VII Gardijske brigade 7, Knin

091/535-2356; 095/665-2356

gradnja@igana.hr