Priča putničke agencije Igana

Naša avantura započinje s ljubavlju prema putovanjima, prijevozu, autobusima i istraživanjima.

Uvjereni smo da kvalitetu čine pouzdana vozila i stručno obučeni ljudi te se kontinuirano trudimo biti pouzdan i stručan partner u poslovanju.

.

Garancija kvalitete

ŠKOLSKA PUTOVANJA

Organizacija i realizacija školskih putovanja, ekskurzija i izleta.

EUROPSKA PUTOVANJA

Organizacija europskih putovanja

NAJAM AUTOBUSA

Raspolažemo s autobusima turističke i visoko turističke kategorije renomiranih marki: Setra i Mercedes.

Pouzdanost

Smještena u Kninu, na adresi 7. Gardijske Brigade 7, Putnička agencija Igana d.o.o. osnovana je 2016. godine. Od samog početka našeg poslovanja, naš glavni cilj je pružanje kvalitetnih i vrhunskih usluga svim našim putnicima i partnerima.

Naša priča počinje iz strasti prema putovanjima, prijevozu, autobusima i avanturama.

S ponosom možemo reći da već od početka uspješno surađujemo s mnogim domaćim i inozemnim poslovnim partnerima te agencijama diljem Europe i svijeta, kao i s privatnim korisnicima naših usluga.”

Država

grada

Mora

Kilometara

NašA vizija

Nastavljamo osiguravati povjerenje i sigurnost svim našim partnerima, istovremeno težimo kontinuiranom poboljšanju kvalitete naših usluga.

Neprestano se prilagođavamo trendovima i pratimo potrebe suvremenog tržišta putovanja. Koristimo vozila visoke kvalitete, uz mlade i stručne vozače s bogatim iskustvom, s ciljem podizanja zadovoljstva naših putnika na novu razinu.

Vjerujemo u osiguranje kvalitete putem pouzdanih vozila i stručnog osoblja te se godinama trudimo biti pouzdan i kompetentan poslovni partner.”