Vozni Park agencije

Naša avantura započinje s ljubavlju prema putovanjima, prijevozu, autobusima i istraživanjima.

Uvjereni smo da kvalitetu čine pouzdana vozila i stručno obučeni ljudi te se kontinuirano trudimo biti pouzdan i stručan partner u poslovanju.

Garancija kvalitete

Sigurnost

Prva i osnovna osobina svih naših autobusa je sigurnost putnika

Udobnost

Poslije sigurnosti, udobnost putovanja je najvažnija za duga putovanja

POUZDANOST

Naši autobusi redovno se održavaju i servisiraju

Školska putovanja

Najam autobusa za školska putovanja, izlete i ekskurzije

Europska putovanja

Najam autobusa za domaća i europska putovanja

Najam autobusa

Najam autobusa za transfere, sportske i svečane prigode, koncerti, prijevoz radnika..

Najam autobusa za prijevoz putničkih grupa pruža najpraktičniji, najsigurniji i najudobniji način putovanja kako u zemlji, tako i u inozemstvu. Naša flota autobusa i kombija je dostupna za različite prigode, uključujući: poludnevne školske izlete, cjelodnevne izlete, višednevne ekskurzije, prijevoz do raznih lokaliteta i događanja, sportske i svečane manifestacije, koncerte, prijevoz radnika, te mnoge druge prigode.

Na raspolaganju su nam autobusi turističke i visoke turističke kategorije od poznatih marki poput Setra i Mercedes. Sva naša vozila su klimatizirana i opremljena za udobna turistička putovanja, uz mogućnosti poput DVD uređaja, razglasa, radija, frižidera, i drugih.

Prema vašim željama i potrebama, nudimo sljedeće vrste vozila:

Mercedes Tourismo

EURO 5

2010g

51 sjedala

Setra

EURO 5

2011g

55 sjedala

Mercedes TOURISMO

EURO 5

2011g

59 sjedala

MERCEDES VITO

EURO 5

2011g

7+1

Naš Cilj

Nastavljamo iskazivati povjerenje i sigurnost svim našim suradnicima a isto nastojimo opravdati daljnim podizanjem kvalitete naših usluga.

Kontinuirano nastojimo biti u skladu s trendovima te pratimo potrebe tržišta suvremenog putovanja sa vozilima koja uspijevaju u kvaliteti, sa mladim i profesionalnim vozačima s dugogodišnjim iskustvom i time želimo zadovoljstvo putnika podići na novu razinu.

Vjerujemo da se kvaliteta može osigurati kroz pouzdana vozila i profesionalne obrazovane ljude te se godinama trudimo biti pouzdan i kompetentan poslovni partner.