Vozni Park agencije

Naša priča počinje iz ljubavi prema putovanju, prijevozu, autobusima i avanturama.

Vjerujemo da se kvaliteta može osigurati kroz pouzdana vozila i profesionalne obrazovane ljude te se godinama trudimo biti pouzdan i kompetentan poslovni partner.

Garancija kvalitete

Sigurnost

Prva i osnovna osobina svih naših autobusa je sigurnost putnika

Udobnost

Poslije sigurnosti, udobnost putovanja je najvažnija za duga putovanja

POUZDANOST

Naši autobusi redovno se održavaju i servisiraju

Školska putovanja

Najam autobusa za školska putovanja, izlete i ekskurzije

Europska putovanja

Najam autobusa za domaća i europska putovanja

Najam autobusa

Najam autobusa za transfere, sportske i svečane prigode, koncerti, prijevoz radnika..

Najam autobusa za prijevoz grupe putnika predstavlja najpovoljniji, najsigurniji i najudobniji način putovanja u zemlji i inozemstvu. Autobuse i kombije možete iznajmiti za sve prigode poput: poludnevnih školskih izleta te cjelodnevnih izleta, ekskurzija (višednevnih), transfera, posjeta raznim lokalitetima i događanjima, sportskih i svečanih prigoda, koncerata, prijevoz radnika, itd.

Raspolažemo s autobusima turističke i visoko turističke kategorije renomiranih marki: Setra i Mercedes. Sva vozila su klimatizirana i opremljena za turistička putovanja (DVD,razglas,radio,frižider, itd.).

Prema Vašim željama i potrebama možete iznajmiti slijedeća vozila:

Mercedes Tourismo

EURO 5

2010g

51 sjedala

Setra

EURO 5

2011g

55 sjedala

Mercedes TOURISMO

EURO 5

2011g

59 sjedala

MERCEDES VITO

EURO 5

2011g

7+1

Naš Cilj

Nastavljamo iskazivati povjerenje i sigurnost svim našim suradnicima a isto nastojimo opravdati daljnim podizanjem kvalitete naših usluga.

Kontinuirano nastojimo biti u skladu s trendovima te pratimo potrebe tržišta suvremenog putovanja sa vozilima koja uspijevaju u kvaliteti, sa mladim i profesionalnim vozačima s dugogodišnjim iskustvom i time želimo zadovoljstvo putnika podići na novu razinu.

Vjerujemo da se kvaliteta može osigurati kroz pouzdana vozila i profesionalne obrazovane ljude te se godinama trudimo biti pouzdan i kompetentan poslovni partner.