Kontaktirajte nas

5 + 6 =

  IGANA D.O.O., putnička agencija, vl. Ivan Čeko Ivana Plemenitog Zajca 18, Knin, OIB: 90768734866, IBAN: HR9023400091511182658, koju zastupa Ivan Čeko i putnik/ica:


  Zaključili su UGOVOR O TURISTIČKOM PAKET ARANŽMANU broj:
  ODABRANI NAČIN PLAĆANJA I OBRAČUN CIJENE
  Igana d.o.o., putnička agencija organizira aranžman u svoje ime i za svoj račun.
  Sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (N.N. 42/18) i čl. 30 Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka
  Suglasan sam da putnička agencija IGANA D.O.O., putnička agencija, vl. Ivan Čeko, Ivana Plemenitog Zajca 18, Knin obrađuje osobne podatke ime i prezime, datum rođenja, OIB, broj osobne iskaznice, adresu putnika u svrhu organiziranja, planiranja, realizacije putovanja, organizacije i realizacije prijevoza, te u slučaju kada je to neophodno za realizaciju usluge smještaja, putnog osiguranja i prijevoza proslijedi Trećoj strani. Osobni podaci će se koristiti samo u prethodno navedene svrhe i čuvat će se sukladno Zakonskim i regulatornim propisima. Izjavljujem da privolu dajem dobrovoljno i da je u bilo kojem trenutku mogu opozvati. Opoziv suglasnosti je moguće ostvariti na način da se pošalje obavijest o opozivu na službeni mail agencije ili pisanim putem na adresu sjedišta agencije.
  Potpisom potvrđujem kako sam upoznat(a) u cijelosti sa svim OPĆIM UVJETIMA ORGANIZACIJE PUTOVANJA na poleđini Ugovora, programom putovanja, svim posebnim uvjetima za ugovoreni program, uvjetima OTKAZA ARANŽMANA i OSIGURANJA RIZIKA OTKAZA, uvjetima PUTNOG ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA, koje smatram sastavnim dijelom Ugovora. Potpisom potvrđujem kako mi je ponuđen PAKET PUTNIH OSIGURANJA. Ovaj Ugovor vrijedi kao POTVRDA O UPLAĆENOJ JAMČEVINI ZA TURISTIČKE PAKET ARANŽMANE, te kao potvrda da je uplaćeno OSIGURANJE OD PROFESIONALNE ODGOVORNOSTI AGENCIJE ORGANIZATORA.

  IGANA D.O.O., putnička agencija, vl. Ivan Čeko Ivana Plemenitog Zajca 18, Knin, OIB: 90768734866, IBAN: HR8624070001100645477, koju zastupa Ivan Čeko i putnik/ica: IME I PREZIME: DATUM ROĐENJA OIB: SPOL MŽ ADRESA STANOVANJA (grad, ulica, broj): KONTAKT MOBITEL: Your message (optional)

  Posjetite nas

  VII. Gardijske brigade 7, KNIN

  Nazovite nas

  +385 95 695 2356

  Pišite nam

  igana.promet@igana.hr

  NEZABORAVNA PUTOVANJA UVIJEK POČINJU S PRVIM KILOMETROM